
Roșii prunișoare decojite
Pelati
Roșiile prunișoare decojite, dulci în mod natural, sunt rezultatul unei tradiții îndelungate și al pasiunii pentru roșii. Cultivate pe terenuri italiene însorite, selectăm doar roșiile cele mai pline, mai coapte și mai suculente, cu o culoare, textură și aromă perfecte. Acestea sunt culese, blanșate, decojite, scufundate într-un sos bogat de roșii și conservate în aceeași zi pentru a oferi gustul proaspăt, distinctiv și autentic al Italiei.





Sunt pur și simplu minunate pentru prepararea unor sosuri divine pentru paste, a reţetelor cu carne sau pește sau a celor care necesită timp îndelungat de gătire.
Roșii prunișoare decojite, suc de roșii, regulator de aciditate: acid citric

Proprietățile benefice ale roșiilor
Roșiile sunt dulci, suculente și delicioase. Toată lumea știe că sunt bune, dar știe toată lumea de ce anume roșiile sunt un aliment atât de sănătos?
Haideți să vedem care sunt aspectele care fac ca roșiile să fie o excelentă alegere sănătoasă. O porție de roșii (o cană sau 150 de grame) este o sursă de vitamine A, C, K, acid folic și potasiu. Iar roșiile sunt în mod natural sărace în sodiu.