Am observat că regiunea dvs. nu este Română. CLICK AICI pentru a merge pe EN site. Continuați pe acest site prin închiderea acestui banner.

Produse
Roșii
Legume
Mâncăruri gata preparate
Ecologic
Pentru profesioniști

B2B

O gamă completă de produse pentru canalul b2b

Gamă largă, colecție exhaustivă: soluții perfecte pentru profesioniști.

Francesco Cirio a fost pionierul și specialistul în ceea ce privește roșiile încă din 1856.

O experiență de peste 165 de ani se află în spatele uneia dintre cele mai emblematice mărci din bucătăria italiană, astfel încât Ministerul italian al Dezvoltării Economice a acordat mărcii Cirio distincția de „marcă istorică” a Italiei.

În prezent, marca este deținută de Conserve Italia, un grup cooperativ agricol a cărui bază socială este formată din peste 14.000 de întreprinderi agricole răspândite pe întreg teritoriul Italiei, care cultivă produsele în „câmp deschis” cu sisteme de producție „integrate certificate”. Câmpurile situate în apropierea celor 10 fabrici asigură prospețimea și calitatea produselor finite, distribuite în peste 80 de țări din întreaga lume.

Un lanț de aprovizionare complet italian, transparent și de calitate, garantează un control direct, de la semănat până la ambalare, și timpi de prelucrare reduși pentru a păstra prospețimea naturală a recoltei.

100% ROȘII ITALIENE

Roșiile noastre roșiile noastre sunt întotdeauna selectate și procesate în termen de 24 de ore. Fermierii, agronomii, tehnicienii din fabrici au cea mai mare grijă pentru a aduce tot ceea ce este mai bun din natură pe masa consumatorilor.

Extinderea constantă a gamei face din Cirio un furnizor complet și inovator pentru mai multe categorii de produse agroalimentare pentru universul serviciilor de alimentație: 

  • Conserve de roșii
  • Legume
  • Mâncăruri gata preparate
  • Fructe și Gemuri

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits