Am observat că regiunea dvs. nu este Română. CLICK AICI pentru a merge pe EN site. Continuați pe acest site prin închiderea acestui banner.

Produse
Roșii
Legume
Mâncăruri gata preparate
Ecologic
Pentru profesioniști

SERVICII DE ALIMENTAȚIE

Servicii de alimentație - excelență garantată

Cirio oferă furnizorilor profesioniști de servicii de catering o calitate superioară, același nivel de excelență pe care aceștia doresc să îl ofere clienților lor. Excelența este garantată de cei peste 14.000 de fermieri italieni care își dedică eforturile și pasiunea propriei cooperative și de experiența de peste 165 de ani în această industrie.

CALITATE

CEA MAI ÎNALTĂ PENTRU TOATE INGREDIENTELE NOASTRE

Datorită producției integrate certificate și a conservării în 24 de ore de la recoltare, este garantată aroma autentică a darurilor naturii.

Secretul nostru? Între fabricile noastre și punctele de colectare distanța maximă este de 80 km. Cirio deservește sectorul pentru Profesioniști de zeci de ani cu o calitate constantă și servicii excelente ale liniei specializate. Mii de clienți aleg în fiecare zi produsele noastre pentru a crea ceva unic și personalizat, datorită diferitelor articole și dimensiuni pe care le găsesc în gama noastră.

 

Parteneriatul lui Cirio

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits