Am observat că regiunea dvs. nu este Română. CLICK AICI pentru a merge pe EN site. Continuați pe acest site prin închiderea acestui banner.
Cirio Legume și cereale: doi dintre principalii protagoniști ai dietei mediteraneene uniți într-un singur produs, gustos și practic de consumat. O mâncare completă, sursă de fibre și proteine vegetale, pentru o alimentație sănătoasă, dar gustoasă.
Trei rețete delicioase de folosit cu un simplu strop de ulei sau ca bază pentru salate sau feluri principale.
Fasole și ovăz: amestec de legume și cereale rehidratate în diferite proporții 59% (năut, fasole rotundă, fasole roșie Azuki, fasole, ovăz decorticat), apă, sare.
Fasole Borlotti și cereale: amestec de legume și cereale rehidratate: fasole Borlotti 18%, linte 18%, grâu spelta16%, orz 7%) apă, sare.
5 cereale cu linte: amestec de legume și cereale rehidratate în proporții variabile 59% (linte, grâu spelta decorticat, ovăz decorticat, orez roșu, grâu dur sidefat, orz perlat), apă, sare.
Aceasta este o sinteză a concluziilor științifice ale Organizației Mondiale a Sănătății și ale altor organizații (în special cele oncologice).
Conform studiilor științifice, o dietă echilibrată trebuie să includă cel puțin cinci porții de fructe și legume ca parte a unei alimentații variate.
Beneficiile legumelor includ:
Pentru a crește consumul de legume în alimentația de zi cu zi, consumați-le ca o gustare între mese sau adăugați-le în diferite feluri de mâncare.
© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits