Am observat că regiunea dvs. nu este Română. CLICK AICI pentru a merge pe EN site. Continuați pe acest site prin închiderea acestui banner.

Produse
Roșii
Legume
Mâncăruri gata preparate
Ecologic
Pentru profesioniști

Fermieri italieni 

14,000
MEMBRII DE SOCIETĂȚI AGRICOLE

Mai mult de 14.500 membri fermieri  coordonați de sediul central, care cultivă fructe și legume pe întreg teritoriul Italiei. Structura cooperativei noastre asigură angajamentul deplin al fermierilor și garantează trasabilitatea tuturor produselor, „de la semințe până când ajung pe masă”, pentru a oferi consumatorilor finali cea mai înaltă calitate și siguranță.

                    FĂRĂ OMG

NUMAI SEMINȚELE NOASTRE FĂRĂ OMG

Folosim propriile noastre semințe industriale fără OMG pentru a reduce logistica și a păstra prospețimea recoltelor noastre.


Investim în laboratoare de cercetare și dezvoltare care lucrează în sinergie cu universitățile.We invest in Research and Development laboratories working in synergy with Universities.
De asemenea, îi învățăm pe fermierii noștri despre cele mai avansate și ecologice tehnici agricole.

Folosim parcuri eoliene pentru a produce energie și reciclăm apa și deșeurile de pe câmpuri pentru a ajuta mediul înconjurător; reducem la minimum aditivii, folosind insecte antagoniste împotriva bolilor plantelor, sau utilizăm rotația culturilor pentru a spori fertilitatea, sau folosim imagini aeriene pentru a detecta orice problemă și cooperăm cu prognoza meteo... combinând astfel tehnici vechi și moderne pentru a obține recolte sigure și pentru a reduce amprenta de carbon a produselor noastre finite.

MÂNDRU

UNUL DINTRE CEI MAI SUSTENABILI PRODUCĂTORI AGROALIMENTARI 

Fermierii își iubesc și își respectă pământurile și se gândesc la viitorul fiilor lor și al planetei... de aici vine cu adevărat misiunea noastră pentru o agricultură sustenabilă!

Politica de comerț echitabil

Sustenabilitatea noastră se extinde, de asemenea, la persoanele și părțile interesate din afara și din interiorul companiei, inclusiv la consumatorii finali, prin intermediul „codului nostru etic” comun.

Cirio oferă o gamă unică de roșii cu adevărat italiene la cel mai bun preț posibil, asigurând în același timp un comerț echitabil pentru cooperativa sa de agricultori, ceea ce înseamnă respectarea unor politici etice stricte și reducerea la minimum a impactului asupra mediului.

DURABILITATE DE LA ÎNCEPUT PÂNĂ LA SFÂRȘIT!

Pe lângă aceste proceduri, care fac parte din ADN-ul nostru, realizăm un nou proiect denumit „agricultură inteligentă” sau „agricultură de precizie”. Agricultura de precizie este rezultatul unui proiect de trei ani privind culturile horticole industriale pentru îmbunătățirea și testarea gestionării resurselor de apă sau a oricăror aditivi, realizat împreună cu Universitatea de Studii din Milano, Universitatea din Genova și CICA (Consorțiul Interprovincial al Cooperativelor Agricole) din Bologna, ca parte a Programului de dezvoltare rurală.

Această nouă practică înseamnă că fermierii pot perfecționa și minimiza impactul bolilor, utilizarea apei, a remediilor și a fertilizării la nivelul fiecărui kilometru pătrat de teren. Pot decide, de asemenea, momentul perfect pentru recoltare, în funcție de gradul de coacere al roșiilor. Aceasta conduce la produse de calitate superioară și la un sol nepoluat.

O aplicație pe telefoanele mobile ale fermierilor, conectată la sateliți, le permite acestora să monitorizeze toate ciclurile verzi: fertilizarea, apărarea împotriva bolilor și dăunătorilor, irigarea și recoltarea.

În funcție de culoarea plantelor, fermierii pot înțelege nevoile de apă și nutriționale ale acestora, precum și starea lor de sănătate. Insecte specifice sau anumiți dăunători pot proteja culturile în loc să se folosească substanțe chimice, ceea ce duce la produse mult mai naturale, sănătoase și gustoase.

Află mai multe despre

Cirio Calitate

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits