Am observat că regiunea dvs. nu este Română. CLICK AICI pentru a merge pe EN site. Continuați pe acest site prin închiderea acestui banner.

Produse
Roșii
Legume
Mâncăruri gata preparate
Ecologic
Pentru profesioniști

Calitate premium

100%
MATERIE PRIMĂ ITALIANĂ

Calitatea conservelor Cirio provine din calitatea excepțională a materiilor prime și din grija  extremă pe care o acordăm pe tot parcursul procesului de cultivare, recoltare, prelucrare și ambalare.

 

R&D

Angajăm agronomi și tehnicieni de laborator cu experiență

Controalele de calitate sunt efectuate în permanență, în conformitate cu Sistemul de Asigurare a Calității, în toate fazele de producție: de la probele prelevate pe teren înainte de recoltare, la probele din timpul fazei de producție și până la produsele finite din stoc. La acest lucru ne referim atunci când spunem că produsele noastre sunt urmărite „de la semințe până când ajung pe masă”.

Pentru a garanta cea mai bună calitate, Grupul nostru deține TERASEEDs, o companie dedicată semințelor industriale fără OMG ideale pentru a obține cele mai bune culturi pentru fiecare regiune din Italia și cele mai bune soiuri.

Laboratoarele noastre de cercetare și dezvoltare colaborează îndeaproape cu universități internaționale pentru a prezenta rezultatele științifice la conferințe din întreaga lume.

CEI CIRIO

Metodă

„Metoda Cirio” în câteva cuvinte!

  • Selecție atentă a celor mai bune semințe, 100% italiene, controlate și garantate strict ca fiind fără OMG.
  • Standarde înalte de calitate a materiei prime, cultivate în cele mai potrivite zone din Italia: Valea râului Po în nordul Italiei, Maremma în Toscana, în centrul Italiei, și Apulia și Sicilia în sud.
  • Producție integrată certificată, cultivare ecologică, care utilizează resursele naturale în cel mai bun mod posibil prin limitarea tuturor tipurilor de aditivi.
  • Tehnici agronomice avansate pentru a garanta excelența roșiilor, recoltate în momentul perfect de coacere.
  • Fabrici aflate aproape de locurile de recoltare: timpul de transport redus garantează prospețimea roșiilor.
  • Recoltare și prelucrare în 24 de ore, pentru a păstra aroma autentică a roșiilor.
  • Sistem strict de control al asigurării calității.

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits