Am observat că regiunea dvs. nu este Română. CLICK AICI pentru a merge pe site. Continuați pe acest site prin închiderea acestui banner.

Produse
Roșii
Legume
Mâncăruri gata preparate
Ecologic
Pentru profesioniști

Supă de calamari

Garnitură

Peşte

Greu

50 min

4 porții

ingredients

800 gr CIRIO Pelati

1 kg de calamar curățat în prealabil

2 căței de usturoi
450 gr de măsline negre fără sâmburi

8 felii de pâine de casă

 

 

15 gr de nuci de pin

15 gr de stafide

pătrunjel

ulei de măsline extravirgin sare

piper

Preparation
  1. Mai întâi se înmoaie stafidele într-o cană de apă caldă
  2. Într-o tigaie mare, se prăjesc cățeii de usturoi în ulei de măsline, apoi se adaugă roșiile prunișoare decojite Cirio Pelati asezonate cu sare și piper și se fierb la foc mic timp de aproximativ zece minute.
  3. Se scurg stafidele și se usucă cu prosoape de hârtie. Se spală și se usucă calamarii adăugându-i în sosul de roșii cu nuci de pin, stafide și măsline
  4. Se acoperă și se fierbe timp de aproximativ douăzeci de minute, verificând regulat pentru a vă asigura că sosul nu se îngroașă prea tare. Dacă este necesar, se adaugă puțină apă
  5. În timp ce se gătește, se prăjește pâinea, punând câte două felii în fiecare farfurie.
  6. Apoi se adaugă sosul și calamarii, presărând pătrunjel tocat pentru a decora și se servește.
Distribuie sau imprimă această rețetă

Inspiră-te din rețetele noastre
cu Roșii prunișoare decojite

Other recete

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits