Am observat că regiunea dvs. nu este Română. CLICK AICI pentru a merge pe EN site. Continuați pe acest site prin închiderea acestui banner.

Produse
Roșii
Legume
Mâncăruri gata preparate
Ecologic
Pentru profesioniști

Parteneriat

FIC - ITALIAN CHEFS FEDERATION (FEDERAȚIA MAEȘTRILOR BUCĂTARI DIN ITALIA)

Din 2013, conservele de roșii și legume Cirio au intrat în „cămara” Federației Maeștrilor Bucătari din Italia! FIC Master Chef a efectuat degustări atente din portofoliul Cirio și a apreciat calitatea și performanța tuturor produselor noastre, atât din gama de consum, cât și din cea profesională. Sigiliul de aprobare din partea FIC se datorează angajamentului constant al Cirio de a fi un brand premium și un simbol al tradiției culinare italiene, recunoscut în întreaga lume. FIC (FEDERAȚIA MAEȘTRILOR BUCĂTARI DIN ITALIA) este singura organizație profesională oficială și calificată a maeștrilor bucătari, cu membri în toată țara, inclusiv diferite delegații străine. De asemenea, numără 20.000 de membri asociați, 18.000 în Italia și 2.000 în întreaga lume, care sunt maeștri bucătari, bucătari, și profesori din școlile de gastronomie.

CIAO GUSTO - ITALIA DEL GUSTO

Italia del Gusto este primul consorțiu privat de companii italiene care activează în industria alimentară și a băuturilor, ale cărui companii membre sunt cunoscute pentru calitatea excepțională a produselor și a mărcilor lor. Principalul obiectiv al consorțiului este de a promova cultura și patrimoniul alimentelor italiene și de a proteja valoarea și autenticitatea "Made in Italy” pe piețele internaționale.

Italia del Gusto promovează industria agroalimentară italiană în întreaga lume, prezentând bucătăria italiană cu produsele sale emblematice, aduse la viață în rețete de renume mondial și povești de familie autentice. Până în prezent, numără treizeci de companii pentru treizeci și șase de mărci renumite, fiecare fiind lider în segmentul său de piață.

ASSOCIAZIONE VERACE PIZZA NAPOLETANA  (AVPN - Asociația Pentru Pizza Napolitană Adevărata)

Asociația AVPN (Asociația Pentru Pizza Napolitană Adevărata) a luat naștere în 1984 la Napoli datorită celor mai buni maeștri de pizza napolitană. Asociația protejează și pune în valoare adevăratele produse și rețete de pizza din Napoli, dezvoltate în conformitate cu tradițiile și obiceiurile străvechi. Datorită relevanței sale culturale și disciplinei stricte, AVPN este o asociație recunoscută de Ministerul Italian al Agriculturii. Suntem mândri să afirmăm că roșiile Cirio prunișoare decojite, întregi și cuburi, au trecut testele stricte de examinare și sunt promovate de către Asociație.

ALMA - ȘCOALA INTERNAȚIONALĂ DE BUCĂTĂRIE ITALIANĂ

ALMA, din Parma, este recunoscută ca fiind cea mai importantă școală italiană de bucătari de top și hotelieri.

Mulțumită profesorilor săi de renume, dintre care mulți sunt maeștri bucătari care au obținut stele internaționale, școala pregătește maeștri bucătari, bucătari, patiseri, somelieri, brutari, hotel maître, profesioniști și manageri de restaurante care vin aici din întreaga lume.

Școala Internațională de Bucătărie Italiană și-a luat angajamentul de a proteja, ocroti și face cunoscute produsele gastronomice italiene în întreaga lume.

Află mai multe despre

Cirio  Grup

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits