Am observat că regiunea dvs. nu este Română. CLICK AICI pentru a merge pe EN site. Continuați pe acest site prin închiderea acestui banner.

Produse
Roșii
Legume
Mâncăruri gata preparate
Ecologic
Pentru profesioniști

Alăturați-vă gustului 

ITALIAN

Bucătăria italiană este una dintre cele mai vechi și mai venerate din lume; unele dintre preparatele savurate astăzi în întreaga lume, cum ar fi Polenta, au rămas aproape neschimbate din momentul în care au fost pregătite inițial, pentru soldații romani, în urmă cu aproximativ 2000 de ani.

ROȘIILE

UN INGREDIENT CHEIE AL BUCĂTĂRIEI ITALIENE

Aduse inițial din Americi de către exploratorii europeni, roșiile (în italiană pomodori, adică „mere de aur”) s-au dovedit a prospera în climatul Italiei și s-au răspândit, devenind un ingredient comun și esențial în mesele de zi cu zi gătite de italieni. Influența roșiilor asupra bucătăriei italiene este incontestabilă.

Acestea aduc versatilitate, culoare intensă și vibrantă și arome profunde pentru a îmbogăți multe feluri de mâncare care încă se bucură de popularitate la nivel mondial - de la cele mai renumite restaurante la bucătăria de zi cu zi de acasă - niciun produs nu a influențat bucătăria italiană mai mult decât roșiile.

Aici stă secretul expertizei Cirio.

Aflați mai multe despre

Cirio Grup

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits