Am observat că regiunea dvs. nu este Română. CLICK AICI pentru a merge pe EN site. Continuați pe acest site prin închiderea acestui banner.
Aceste sosuri de roșii au un gust proaspăt și natural. Pregătite cu roșii cuburi și adaos de legume alese, acestea sunt disponibile în cinci arome mediteraneene gustoase: Napoletana, Basil, Arrabbiata (chili), Bolognese (carne)
Pentru mâncăruri rapide și ușor de preparat cu paste gustoase, atunci când timpul este scurt.
Napoletana: Piure de roșii min. 8% (93%), ceapă rehidratată (4,5%), țelină rehidratată (0,6%), sare, zahăr, frunze de dafin rehidratate, extract de boia (0,05%), regulator de aciditate: acid citric
Basilico (busuioc): roșii 82% (roșii cuburi, pastă de roșii), ceapă, morcov, zahăr, ulei de floarea-soarelui, ulei de măsline extravirgin, sare, amidon modificat, busuioc 0,6%, vin alb, usturoi, aromă naturală de busuioc, regulator de aciditate: acid citric
Arrabbiata: roșii 75% (roșii pasate, roșii cuburi), legume 17% (ceapă, morcov, țelină), ulei de floarea-soarelui, zahăr, sare, amidon modificat, arome, busuioc, aromă naturală de ardei iute 0,02%, regulator de aciditate: acid citric, aromă naturală de usturoi 0,001%.
Bolognese: roșii 64% (pastă de roșii, roșii cuburi), carne 19,5% (carne de vită și porc), legume 10% (ceapă, morcov, țelină), vin alb, ulei de rapiță, sare, zahăr, amidon modificat, usturoi rehidratat, ierburi aromatice, arome, regulator de aciditate: acid citric
Pesto: Rețeta Cirio Pesto este concepută pentru a obține cea mai bună calitate, respectând pe deplin tradiția. Cirio a realizat această specialitate folosind doar cel mai bun busuioc proaspăt, păstrând aroma sa autentică și naturală. Conform tradiției, rețeta include ulei de măsline extravirgin, brânză Grana Padano, brânză de capră, nuci de pin și usturoi.
Un condiment ideal pentru prepararea rețetelor tipice, poate fi folosit pentru a pregăti Trofie al Pesto, Linguine cu Pesto, sau adăugat la roșii uscate la soare și creveți pentru a face bruschete gustoase. Dați spațiu imaginației dumneavoastră!
Roșiile! Sunt dulci, suculente și delicioase. Toată lumea știe că sunt bune, dar știe toată lumea de ce anume roșiile sunt un aliment atât de sănătos?
Haideți să vedem care sunt aspectele care fac roșiile o alegere sănătoasă excelentă. O porție de roșii coapte, crude și...roșii (o cană sau 150 de grame) este o sursă de vitaminele A, C, K, acid folic și potasiu. Roșiile sunt în mod natural sărace în sodiu.
© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits