Am observat că regiunea dvs. nu este Română. CLICK AICI pentru a merge pe site. Continuați pe acest site prin închiderea acestui banner.

Produse
Roșii
Legume
Mâncăruri gata preparate
Ecologic
Pentru profesioniști

Pui picant Calabria

Garnitură

Carne

Mediu

55 min

4 porții

ingredients

400 gr de CIRIO Pelati

4 linguri de ulei de măsline

8 coapse de pui

2 șalote

decojite și tocate mărunt

6 ardei grași (roșii și galbeni) curățați de coajă și tăiați grosier

1 ardei iute mare, tocat mărunt

 

200 ml de bulion de pui

2 linguri de oregano proaspăt 2 linguri de măghiran (opțional)

2 linguri de pătrunjel cu frunze plate

Preparation
  1. Se încălzesc 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare, la foc mediu. Se adaugă coapsele de pui și se gătesc cu partea cu piele în jos timp de 5 minute, până când devin aurii
  2. Se întoarce puiul și se gătește timp de încă 5 minute
  3. Se scoate din tigaie și se pune deoparte
  4. Se adaugă restul de ulei de măsline, împreună cu șalotele și se gătește la foc mic timp de 2-3 minute.
  5. Se adaugă ardeii grași și se gătește timp de 5 minute, până când ardeii încep să se înmoaie
  6. Se adaugă roșiile decojite Cirio Pelati, puiul rumenit, bulionul de pui și ierburile aromatice Se condimentează cu sare și piper negru și se aduce la fierbere
  7. Se acoperă și se gătește timp de 20 de minute sau până când puiul este bine fiert și se servește.
Distribuie sau imprimă această rețetă

Inspiră-te din rețetele noastre
cu Roșii prunișoare decojite

Other recete

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits