Am observat că regiunea dvs. nu este Română. CLICK AICI pentru a merge pe site. Continuați pe acest site prin închiderea acestui banner.

Produse
Roșii
Legume
Mâncăruri gata preparate
Ecologic
Pentru profesioniști

Ouă Amarone

Incepator

Vegetariană

Mediu

25 min

4 porții

ingredients

8 ouă

30 gr de CIRIO Supercirio

30 gr de ciuperci uscate

60 gr de unt

1 ceapă

1/4 l de vin roșu "Amarone"

 

făină

bulion

oțet

scorțișoară

sare

piper negru

Preparation
  1. Se fierb ouăle tari, apoi se lasă să se răcească
  2. Se înmoaie ciupercile în apă caldă timp de aproximativ zece minute, apoi se scurg, se storc și se toacă
  3. Într-o tigaie, se rumenește jumătate din cantitatea de unt, se toarnă ciupercile, se condimentează cu sare, se adaugă puțin bulion și se lasă să fiarbă. Se toacă mărunt ceapa și se rumenește într-o altă tigaie cu unt
  4. Se adaugă o lingură de pastă de roșii diluată în apă caldă și se leagă amestecul cu o lingură de făină
  5. Se adaugă ciupercile împreună cu condimentul acestora
  6. Se adaugă 1/4 de vin roșu Amarone, se adaugă un vârf de cuțit de scorțișoară și o lingură de oțet, se amestecă și se fierbe
  7. Se decojesc ouăle și se taie în două. Într-o tigaie unsă cu untul rămas, se toarnă puțin sos cu ciuperci, se așază ouăle și apoi se acoperă cu sos
  8. Se pune la cuptor timp de cincisprezece minute la 180 °C
  9. Se servesc calde, însoțite de felii de pâine prăjită.

Distribuie sau imprimă această rețetă

Inspiră-te din rețetele noastre
cu Pastă de roșii

Other recete

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits