Sari la conținutul principalSari la subsol

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/cirio1856/www/cirio1856-ro/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 2

Warning: Undefined variable $site in /home/cirio1856/www/cirio1856-ro/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 52

Am observat că regiunea dvs. nu este Română. CLICK AICI pentru a merge pe site. Continuați pe acest site prin închiderea acestui banner.

Close Banner language
Produse
Roșii
Legume
Mâncăruri gata preparate
Ecologic
Pentru profesioniști

Tocăniță de sardine

fel

Garnitură

tipologie de rețetePeşte

dificultate

Uşor

timp de pregătire

15 min

porții

4 porții

ingredients

400 gr CIRIO Pelati

500 gr de sardine proaspete

1 ceapă mică
60 ml ulei de măsline extravirgin

 

120 ml vin alb sec

fenicul

pătrunjel

ardei iute

sare

Preparation

  1. Se rumenesc ceapa și feniculul tocat
  2. Se adaugă sardinele, vinul și se gătește în continuare
  3. Se adaugă roșiile decojite mărunțite cu o furculiță, se asezonează cu sare și piper și se pune capacul
  4. Se gătește în continuare la foc mic timp de 6-8 minute
  5. Se servește presărat cu pătrunjel

Distribuie sau imprimă această rețetă

Inspiră-te din rețetele noastre
cu Roșii prunișoare decojite