Am observat că regiunea dvs. nu este Română. CLICK AICI pentru a merge pe site. Continuați pe acest site prin închiderea acestui banner.

Produse
Roșii
Legume
Mâncăruri gata preparate
Ecologic
Pentru profesioniști

Supă de roșii cu năut, turmeric și semințe mixte

Garnitură

Vegetariană

Mediu

25 min

4 porții

ingredients

800 gr de Cirio Passata

600 gr de Cirio ceci

1 ceapă

1 cățel de usturoi

4 lingurițe de pudră de turmeric

2 linguri de ulei de măsline extravirgin

 

oțet de mere după gust

3 linguri de Cirio Supercirio

bulion vegetal

sare

piper

semințe mixte prăjite

(in, mac, susan alb și negru, dovleac)

Preparation
  1. Ceapa se toacă mărunt și se lasă să se înmoaie ușor într-o cratiță împreună cu un cățel de usturoi și ulei de măsline extravirgin
  2. Când ceapa a devenit transparentă, se îndepărtează usturoiul, se adaugă năutul Cirio și turmericul. Se gătește scurt, amestecând cu o lingură
  3. Se degresează cu o picătură de oțet de cidru de mere, se lasă să se evapore ridicând focul și se adaugă Cirio Passata (roșii pasate) și 3 linguri de pastă de roșii Cirio
  4. Se adaugă câteva măsuri de bulion de legume fierbinte și se aduce la fierbere. Se reduce focul și se fierbe acoperit până când sosul de roșii este puțin restrâns
  5. Amestecați totul până când obțineți o cremă omogenă, eventual adăugând mai mult bulion fierbinte pentru a ajusta consistența
  6. se adaugă semințe amestecate după gust, de preferință prăjite

Distribuie sau imprimă această rețetă

Inspiră-te din rețetele noastre
cu Roșii pasate

Other recete

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits