Am observat că regiunea dvs. nu este Română. CLICK AICI pentru a merge pe site. Continuați pe acest site prin închiderea acestui banner.

Produse
Roșii
Legume
Mâncăruri gata preparate
Ecologic
Pentru profesioniști

Sarmale cu carne de vită 

Mâncare principală

Carne

Greu

2h40min

50 de bucăți porții

ingredients

350 g Cirio Passata

1 lingură de Cirio Tomato puree

500 g carne tocată de vită

200 g orez

Frunzele de la o varză murată

 

 

Cimbru, boia dulce, foi de dafin, piper și sare, după gust

1 legătură pătrunjel

3-4 linguri ulei

1/4 varză murată tocată mărunt

2 cepe mari tocate mărunt

Preparation

1.    Călește ceapa și adaugă Cirio Tomato puree, apoi ia compoziția de pe foc.

2.    Amestecă carnea de vită împreună cu compoziția făcută, orezul clătit, pătrunjelul și condimentele

3.    Împachetează compoziția rezultată cu grijă în foile de varză încât să nu se desfacă, apoi aranjează sarmalele în oală pe un strat de varză murată tocată mărunt

4.    Adaugă un strat final de varză murată tocată mărunt peste sarmale, apoi adaugă Cirio Passata și apă peste sarmale

5.    Pune la cuptor sarmalele pentru 2 ore la 180 grade, și... poftă bună!

Distribuie sau imprimă această rețetă

Inspiră-te din rețetele noastre
cu Roșii pasate

Other recete

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits