
Salată de legume, fructe și iaurt
Incepator
Vegetariană
Greu
30 min
4 porții
ingredients
Pentru crema de iaurt
450 gr iaurt de soia
200 gr smântână de soia
15 ml sirop de orez
15 ml oțet din cidru de mere
20 de tulpini de arpagic
ulei de măsline extravirgin
sare
Pentru gofre
150 g CIRIO Passata
200 gr de bob fiert
100 gr de făină de porumb
ulei de floarea-soarelui pentru prăjit
sare
Pentru salată
900 gr fasole verde
20 de căpșuni
Preparation
Drain the green beans from their water and put them in a bowl; add oil, salt and, if you wish, apple cider Se scurge fasolea verde de apă și se pune într-un castron; se adaugă uleiul, sarea și, dacă se dorește, oțetul de mere. Apoi se aranjează în mănunchiuri și se leagă cu șnururi de arpagic.
Prepararea cremei de iaurt
- Se pune iaurtul de soia la frigider o noapte
- Se pune într-o sită, pentru a-l lăsa să se scurgă (ideal ar fi să folosiți un recipient de plastic cu găuri pentru brânză ricotta)
- După ce iaurtul s-a scurs, se pune într-un castron, împreună cu smântâna, siropul de orez, uleiul de măsline extravirgin, sarea și arpagicul tocat mărunt
- Se amestecă cu ajutorul unei linguri, asigurându-se că toate ingredientele sunt amalgamate
- Se păstrează la frigider.
Prepararea gofrelor
- Se pun bobi într-un recipient, se bat adăugând ulei de măsline, sare și un strop de apă. Se adaugă făina de porumb Fioretto și roșiile pasate Cirio
- Se frământă până când se obține un amestec tare și neted
- Se întinde aluatul cu ajutorul unui sucitor și se fac forme de discuri cu ajutorul unui pahar
- Într-o tigaie, se prăjesc fasolea verde și discurile de porumb în ulei de floarea-soarelui.
- Se usucă cu ajutorul unui prosop de hârtie.
- Se servește într-un castron: se pune crema la bază, fasolea verde și căpșunile tocate pe o parte, iar pe cealaltă parte gofrele.