Sari la conținutul principalSari la subsol

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/cirio1856/www/cirio1856-ro/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 2

Warning: Undefined variable $site in /home/cirio1856/www/cirio1856-ro/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 52

Am observat că regiunea dvs. nu este Română. CLICK AICI pentru a merge pe site. Continuați pe acest site prin închiderea acestui banner.

Close Banner language
Produse
Roșii
Legume
Mâncăruri gata preparate
Ecologic
Pentru profesioniști

Parmigiana pe băț cu roșii felii, busuioc, mentă și brânză provolone

fel

Incepator

tipologie de rețeteVegetariană

dificultate

Uşor

timp de pregătire

20 min

porții

4 porții

ingredients
400 g  CIRIO Pelati
1 vinete lungi
100 g brânză afumată
(provolon sau mozzarella)
1/2 piper
1/2 castravete

Capere
Mentă
Ulei de masline
Sare
Piper

Preparation
  1. Se decojesc vinetele și se păstrează pielițele (care se vor tăia în fire mici )
  2. Se taie felii subțiri de vinete și se prăjesc într-o tigaie.
  3. Se taie caperele și busuiocul, mentă
  4. Se aranjează feliile de vinete pe o farfurie
  5. Se adaugă produsele tocate și o linguriță de ulei de măsline.
  6. Tăiați brânza scamorza afumată în felii (una pentru fiecare vinete) și, de asemenea, roșiile decojite
  7. Se închide felia cu bățul îndoind felia de vânătă în două
  8. Se prepară sosul de roșii cu sos Tabasco, oțet și castraveți și ardei gras tocați (se lasă la marinat 10 minute)
  9. Se prăjesc într-o tigaie firele de vinete care vor fi folosite pentru a decora preparatul.
Distribuie sau imprimă această rețetă

Inspiră-te din rețetele noastre
cu Roșii prunișoare decojite