Sari la conținutul principalSari la subsol

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/cirio1856/www/cirio1856-ro/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 2

Warning: Undefined variable $site in /home/cirio1856/www/cirio1856-ro/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 52

Am observat că regiunea dvs. nu este Română. CLICK AICI pentru a merge pe site. Continuați pe acest site prin închiderea acestui banner.

Close Banner language
Produse
Roșii
Legume
Mâncăruri gata preparate
Ecologic
Pentru profesioniști

Chifteluțe marinate

fel

Mâncare principală

tipologie de rețeteCarne

dificultate

Mediu

timp de pregătire

45 min

porții

4 porții

ingredients

1 conserva de Cirio de rosii decojite 

800g carne tocată amestec (vită și porc)

2 linguri de pesmet

½ linguriță de semințe de chimen

 

 

2 linguri rase de rozmarin și oregano

2 ouă medii

1 ceapă mare și 3 căței de usturoi tocați

2 linguri rase busuioc și 60g parmezan

Preparation
  1. Amestecă toate ingredientele într-un bol. Apoi, cu mâinile umede formează bile.
  2. Încinge cuptorul la 200 grade și pune ulei la încins într-o tigaie cu fundul gros pe aragaz.
  3. Adaugă chiftelele și prăjește-le până capătă o culoare uniformă.
  4. Oprește focul, transferă-le într-o tavă ceramică, acoperă-le cu rosiile decojite pasate în care ai amestecat busuioc uscat.
  5. Presară deasupra parmezan. Lasă la cuptor 15-20 minute sau până ce deasupra se formează o crustă aurie.
Distribuie sau imprimă această rețetă

Inspiră-te din rețetele noastre
cu Roșii prunișoare decojite