
Fasole Borlotti
Fasolea Borlotti de la Cirio este decojită pe câmp în timpul recoltării, apoi este selectată și clasificată cu ajutorul unor sisteme de control optic în cadrul unității de producție. Boabele sunt spălate și blanșate în apă fierbinte, sunt puse în conservă și pasteurizate folosind o parte din apa de gătit, fără niciun alt aditiv. Întregul proces se desfășoară în 24 de ore. Borlotti este soiul cel mai gustos de fasole.



Produs extrem de versatil, poate fi savurat atât cald, cât și rece, fiind un adaos sănătos și delicios la diferite feluri de mâncare, inclusiv supe, tocănițe și salate.
Fasole rehidratată, apă, sare

Faceți bucătăria și mesele ma colorate în mod „natural”, nu vă concentrați pe o singură culoare!
Aceasta este o sinteză a concluziilor științifice ale Organizației Mondiale a Sănătății și ale altor organizații (în special cele oncologice).
Conform studiilor științifice, o dietă echilibrată trebuie să includă cel puțin cinci porții de fructe și legume ca parte a unei alimentații variate.
Beneficiile legumelor includ:
- Aportul de fibre, care facilitează tranzitul intestinal și protejează împotriva cancerului de colon
- O concentrație mare de vitamine antioxidante (mai ales în plantele de culoare verde intensă)
- Aportul de minerale, cum ar fi potasiul, care ajută la menținerea masei osoase, la scăderea tensiunii arteriale și la prevenirea formării pietrelor la rinichi
Pentru a crește consumul de legume în alimentația de zi cu zi, consumați-le ca o gustare între mese sau adăugați-le în diferite feluri de mâncare.