Am observat că regiunea dvs. nu este Română. CLICK AICI pentru a merge pe site. Continuați pe acest site prin închiderea acestui banner.

Produse
Roșii
Legume
Mâncăruri gata preparate
Ecologic
Pentru profesioniști

Supă de orz cu roșii

Mâncare principală

Vegetariană

Uşor

30 min

4 porții

ingredients

400 gr CIRIO Passata

arpacaș din orz (3 pumni)

amestec de morcov

ceapă

cartofi și țelină pentru călit bulion de legume

1 pahar de vin alb sec

 

ulei de măsline extravirgin brânză parmezan

rozmarin

pătrunjel

busuioc

oregano

sare

Preparation

  1. Într-o cratiță mare se rumenește amestecul de ceapă, cartofi tocați, țelină și morcov în ulei de măsline extravirgin
  2. Când legumele sunt aurii se adaugă arpacașul din orz (trei pumni / persoană)
  3. Se amestecă timp de aproximativ un minut, apoi se toarnă un pahar de vin alb sec
  4. Se asezonează cu sare, iar când vinul este absorbit, începeți să turnați în cratiță puțin bulion de legume
  5. Se continuă să se adauge bulionul de îndată ce este absorbit și se adaugă sosul de roșii, busuiocul și oregano
  6. Se continuă, ajustând mereu bulionul, până când boabele de orz sunt moi (aproximativ 20 de minute)
  7. Se poate face supa mai mult sau mai puțin lichidă, în funcție de gustul dumneavoastră, ajustând cantitatea de bulion adăugată spre sfârșitul fierberii
  8. Se servește asezonată cu un strop de ulei de măsline extravirgin și puțin brânză parmezan ras.
Distribuie sau imprimă această rețetă

Inspiră-te din rețetele noastre
cu Roșii pasate

Other recete

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits