Sari la conținutul principalSari la subsol

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/cirio1856/www/cirio1856-ro/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 2

Warning: Undefined variable $site in /home/cirio1856/www/cirio1856-ro/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 52

Am observat că regiunea dvs. nu este Română. CLICK AICI pentru a merge pe site. Continuați pe acest site prin închiderea acestui banner.

Close Banner language
Produse
Roșii
Legume
Mâncăruri gata preparate
Ecologic
Pentru profesioniști
Cirio Italy
From the fields to the table

Porumb dulce

Mais dolce

Boabele de porumb dulce Cirio, strălucitoare, mari și foarte dulci, sunt foarte apreciate de restaurantele italiene. Porumbul este recoltat când este crocant, dar încă dulce, cu un nivel scăzut de amidon pentru cea mai bună calitate. Recolta este transportată imediat în unitatea de producție, iar prelucrarea are loc în câteva ore. Cutia ambalată în vid este gătită la aburi”: aroma bogată și proprietățile nutritive ale porumbului sunt păstrate fără a fi nevoie de aditivi, nici măcar de zahăr, datorită gustului dulce natural.

De ce Mais dolce?

Boabele de porumb dulce Cirio, strălucitoare și mari, pot fi mâncate direct din conservă! Bucurați-vă de gustul lor dulce, de vitaminele și sărurile minerale care se găsesc în mod natural în porumb sau folosiți-le în preparate reci sau calde.

Ingrediente

Porumb dulce, apă, sare.


Formate disponibile

Faceți bucătăria și mesele ma colorate în mod „natural”, nu vă concentrați pe o singură culoare!

Aceasta este o sinteză a concluziilor științifice ale Organizației Mondiale a Sănătății și ale altor organizații (în special cele oncologice).

Conform studiilor științifice, o dietă echilibrată trebuie să includă cel puțin cinci porții de fructe și legume ca parte a unei alimentații variate.

Beneficiile legumelor includ:

  • Aportul de fibre, care facilitează tranzitul intestinal și protejează împotriva cancerului de colon
  • O concentrație mare de vitamine antioxidante (mai ales în plantele de culoare verde intensă)
  • Aportul de minerale, cum ar fi potasiul, care ajută la menținerea masei osoase, la scăderea tensiunii arteriale și la prevenirea formării pietrelor la rinichi

Pentru a crește consumul de legume în alimentația de zi cu zi, consumați-le ca o gustare între mese sau adăugați-le în diferite feluri de mâncare.

Inspiră-te din rețetele noastre

cu Porumb dulce