
Parmigiana pe băț cu roșii felii, busuioc, mentă și brânză provolone
Incepator
Vegetariană
Uşor
20 min
4 porții
ingredients
400 g CIRIO Pelati
1 vinete lungi
100 g brânză afumată
(provolon sau mozzarella)
1/2 piper
1/2 castravete
1 vinete lungi
100 g brânză afumată
(provolon sau mozzarella)
1/2 piper
1/2 castravete
Capere
Mentă
Ulei de masline
Sare
Piper
Preparation
- Se decojesc vinetele și se păstrează pielițele (care se vor tăia în fire mici )
- Se taie felii subțiri de vinete și se prăjesc într-o tigaie.
- Se taie caperele și busuiocul, mentă
- Se aranjează feliile de vinete pe o farfurie
- Se adaugă produsele tocate și o linguriță de ulei de măsline.
- Tăiați brânza scamorza afumată în felii (una pentru fiecare vinete) și, de asemenea, roșiile decojite
- Se închide felia cu bățul îndoind felia de vânătă în două
- Se prepară sosul de roșii cu sos Tabasco, oțet și castraveți și ardei gras tocați (se lasă la marinat 10 minute)
- Se prăjesc într-o tigaie firele de vinete care vor fi folosite pentru a decora preparatul.