
Salată curcubeu
Garnitură
Peşte
Uşor
20 min
4 porții
ingredients
2 conserve
Cirio Mix de fasole și ovăz
2 cartofi medii
2 morcovi
2 ţelină apio
2 ţelină apio
Ulei de măsline extra virgin
Oţet
1 crenguţă de rozmarin
Sare & piper
Preparation
- Se încălzesc patru linguri generoase de ulei de măsline într-o tigaie și se rumenește crenguța de rozmarin.
- Se scurge mixul de cereale și se sotează aproximativ zece minute în uleiul în care s-a rumenit rozmarinul.
- Se curață cartofii, morcovii si țelina apio și se taie cubulețe, apoi se gătesc la abur într-o oală cu o lingurită de oțet.
- Când sunt gata, se adăugă peste mixul de cereale Cirio și se transferă totul într-un bol.
- Se adaugă sare și piper după gust și se mai completează cu o lingură sau 2 de ulei de măsline nepreparat termic.