Sari la conținutul principalSari la subsol

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/cirio1856/www/cirio1856-ro/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 2

Warning: Undefined variable $site in /home/cirio1856/www/cirio1856-ro/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 52

Am observat că regiunea dvs. nu este Română. CLICK AICI pentru a merge pe site. Continuați pe acest site prin închiderea acestui banner.

Close Banner language
Produse
Roșii
Legume
Mâncăruri gata preparate
Ecologic
Pentru profesioniști

Paste Paccheri cu pește spadă

fel

Mâncare principală

tipologie de rețetePeşte

dificultate

Mediu

timp de pregătire

30 min

porții

4 porții

ingredients

450 gr cotlet de pește spadă

500 gr CIRIO Passata Rustica 250 gr pâine integrală

100 gr cicoare

36 paccheri

 

busuioc

pătrunjel

ulei de măsline extravirgin măghiran

rozmarin

ardei iute

sare

piper.

Preparation

  1. Paccheri se fierb în apă sărată, se scurg și se pun, separând diferitele bucăți de paste între ele, pe o tavă pentru a se răci. Se pune puțin ulei de măsline. Între timp, se taie pâinea în felii, îndepărtând coaja
  2. Se taie feliile de pâine în cubulețe și se rumenesc într-o tigaie cu ulei de măsline timp de 2 minute la foc mare cu măghiran și rozmarin. Se prăjesc cubulețele de pâine în cuptor timp de 6 minute la 180° și la final se macină
  3. Într-o tigaie cu ulei de măsline se călesc timp de 2 minute cicoarea, usturoiul, pătrunjelul și ardeiul iute
  4. Peștele-spadă se prăjește într-o tigaie încinsă timp de 2 minute pe fiecare parte și se sărează.
  5. Se îndepărtează pielea peștelui și se taie în bucăți mici cu un cuțit, apoi se amestecă cu pâinea și cicoarea
  6. Se pune sosul de roșii Rustica Cirio (roșii zdrobite) într-o tigaie cu usturoi și ulei de măsline, sare și piper, busuioc și măghiran și se gătește timp de câteva minute
  7. Paccheri umpluți cu amestecul de pește și pâine se distribuite în fiecare farfurie cu un strat de sos de roșii deasupra. Se asezonează din nou cu puțin ulei de măsline și puțin piper.
Distribuie sau imprimă această rețetă

Inspiră-te din rețetele noastre
cu Roșii pasate Rustica