Am observat că regiunea dvs. nu este Română. CLICK AICI pentru a merge pe site. Continuați pe acest site prin închiderea acestui banner.

Produse
Roșii
Legume
Mâncăruri gata preparate
Ecologic
Pentru profesioniști

Malfatti cu sos de roșii

Garnitură

Vegetariană

Uşor

45 min

3 porții

ingredients

Malfatti:

250 gr de brânză ricotta scursă peste noapte într-o sită căptușită cu o pânză de muselină

500 gr de spanac

1 ou, 50 gr de făină

50 gr de griș

70 gr de brânză parmezan ras fin

1 vârf de nucșoară

sare

Sos de roșii simplu :

400 gr CIRIO Passata Rustica

1 ceapă mică

2 căței de usturoi

sare

Preparation
  1. Pentru a face malfatti, se albesc spanacul cu un strop de apă și puțină sare. Se transferă într-o sită și se lasă să se răcească
  2. După ce s-a răcit, stoarceți cât mai multă apă din spanac, apoi tocați fin.
  3. Se pune brânză ricotta într-un castron cu restul ingredientelor și se amestecă bine până când totul este încorporat uniform
  4. Cu ajutorul mâinilor, formați amestecul în bile de 4 cm
  5. Se pun la fiert în apă clocotită cu sare - sunt gata când se ridică la suprafață. După ce au fiert, se lasă să se scurgă și să se usuce puțin la abur
  6. Pentru a face sosul de roșii, se călește ceapa și usturoiul până când se înmoaie și devin translucide, apoi se adaugă roșiile, zdrobindu-le ușor. Se lasă la foc mic-mediu timp de 10-15 minute, până când începe să se îngroașe. Dacă se dorește, se mixează într-un blender până la omogenizare.
  7. Serviți malfatti pe un pat de sos de roșii.


by Great Italian Chefs

Courtesy of Great British Chefs www.greatbritishchefs.com

Distribuie sau imprimă această rețetă

Inspiră-te din rețetele noastre
cu Roșii pasate Rustica

Other recete

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits