Am observat că regiunea dvs. nu este Română. CLICK AICI pentru a merge pe EN site. Continuați pe acest site prin închiderea acestui banner.

Produse
Roșii
Legume
Mâncăruri gata preparate
Ecologic
Pentru profesioniști

Malfatti cu sos de roșii

Garnitură

Vegetariană

Uşor

45 min

3 porții

ingredients

Malfatti:

250 gr de brânză ricotta scursă peste noapte într-o sită căptușită cu o pânză de muselină

500 gr de spanac

1 ou, 50 gr de făină

50 gr de griș

70 gr de brânză parmezan ras fin

1 vârf de nucșoară

sare

Sos de roșii simplu :

400 gr CIRIO Passata Rustica

1 ceapă mică

2 căței de usturoi

sare

Preparation
  1. Pentru a face malfatti, se albesc spanacul cu un strop de apă și puțină sare. Se transferă într-o sită și se lasă să se răcească
  2. După ce s-a răcit, stoarceți cât mai multă apă din spanac, apoi tocați fin.
  3. Se pune brânză ricotta într-un castron cu restul ingredientelor și se amestecă bine până când totul este încorporat uniform
  4. Cu ajutorul mâinilor, formați amestecul în bile de 4 cm
  5. Se pun la fiert în apă clocotită cu sare - sunt gata când se ridică la suprafață. După ce au fiert, se lasă să se scurgă și să se usuce puțin la abur
  6. Pentru a face sosul de roșii, se călește ceapa și usturoiul până când se înmoaie și devin translucide, apoi se adaugă roșiile, zdrobindu-le ușor. Se lasă la foc mic-mediu timp de 10-15 minute, până când începe să se îngroașe. Dacă se dorește, se mixează într-un blender până la omogenizare.
  7. Serviți malfatti pe un pat de sos de roșii.


by Great Italian Chefs

Courtesy of Great British Chefs www.greatbritishchefs.com

Distribuie sau imprimă această rețetă

Inspiră-te din rețetele noastre
cu Roșii pasate Rustica

Other recete

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits