Sari la conținutul principalSari la subsol

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/cirio1856/www/cirio1856-ro/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 2

Warning: Undefined variable $site in /home/cirio1856/www/cirio1856-ro/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 52

Am observat că regiunea dvs. nu este Română. CLICK AICI pentru a merge pe site. Continuați pe acest site prin închiderea acestui banner.

Close Banner language
Produse
Roșii
Legume
Mâncăruri gata preparate
Ecologic
Pentru profesioniști

Tarte Tatin cu confit de roșii cherry și busuioc

fel

Mâncare principală

tipologie de rețeteVegetariană

dificultate

Mediu

timp de pregătire

30

porții

4 porții porții

ingredients

400 g roșii cherry Cirio
• 2–3 cepe roșii dulci
200 g Sos Cirio Pasta Genova
• 40 g zahăr
• 1 foaie de aluat tip foietaj
• Vin alb
• Ulei de măsline extra virgin

 

Preparation
  1. Tamponați roșiile cherry cu un prosop de hârtie și sotați-le împreună cu jumătate din cantitatea de zahăr și 2/3 lingură de ulei de măsline.
  2. Între timp, tocați fin ceapa și caramelizați-o cu restul de zahăr, 2–3 linguri de ulei de măsline și un strop de vin alb.
  3. Amestecați roșiile cu ceapa caramelizată și împărțiți compoziția în 4 forme mici pentru copt.
  4. Adăugați câte o lingură de sos Cirio Genova peste fiecare porție.
  5. Acoperiți fiecare formă cu o bucată de aluat foietaj.
  6. Coaceți în cuptor la 200 °C timp de 20 de minute.
  7. Scoateți tartele din cuptor, răsturnați-le cu grijă și îndepărtați-le din forme.

Poftă bună!

Distribuie sau imprimă această rețetă

Inspiră-te din rețetele noastre
cu Sosuri regionale pentru paste