Sari la conținutul principalSari la subsol

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/cirio1856/www/cirio1856-ro/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 2

Warning: Undefined variable $site in /home/cirio1856/www/cirio1856-ro/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 52

Am observat că regiunea dvs. nu este Română. CLICK AICI pentru a merge pe site. Continuați pe acest site prin închiderea acestui banner.

Close Banner language
Produse
Roșii
Legume
Mâncăruri gata preparate
Ecologic
Pentru profesioniști

Tagliatelle vegane cu ragu

fel

Mâncare principală

tipologie de rețeteVegetariană

dificultate

Mediu

timp de pregătire

20

porții

4 porții porții

ingredients

1 pachet de sos pentru paste Cirio Bologna (vegan)

• Sare

• Parmigiano italian sau Grattuggiato vegan

Pentru aluatul de paste:
• 320 g făină de grau speltă albă
• 2 prafuri de sare
• ½ linguriță de turmeric
• 140 ml apă
• 2 linguri de ulei de măsline

 

Preparation
  1. Amestecați făina, sarea și turmericul într-un bol și formați o adâncitură în mijloc. Turnați apa și uleiul, apoi frământați până obțineți un aluat neted, elastic, dar nu prea moale.
  2. Acoperiți aluatul și lăsați-l să se odihnească la temperatura camerei timp de aproximativ 30 de minute.
  3. Împărțiți aluatul în 4 porții și întindeți-le în fâșii subțiri cu ajutorul unei mașini de făcut paste. Tăiați fâșiile pe jumătate și formați tagliatellele.
  4. Fierbeți pastele în apă clocotită până când se ridică la suprafață (va dura mai puțin decât în cazul pastelor uscate).
  5. Între timp, încălziți sosul bolognez timp de aproximativ 2 minute.
  6. Scurgeți pastele și serviți-le cu sosul cald.

Poftă bună!

Distribuie sau imprimă această rețetă

Inspiră-te din rețetele noastre
cu Sosuri regionale pentru paste