Am observat că regiunea dvs. nu este Română. CLICK AICI pentru a merge pe site. Continuați pe acest site prin închiderea acestui banner.

Produse
Roșii
Legume
Mâncăruri gata preparate
Ecologic
Pentru profesioniști

Tagliatelle vegane cu ragu

Mâncare principală

Vegetariană

Mediu

20

4 porții porții

ingredients

1 pachet de sos pentru paste Cirio Bologna (vegan)

• Sare

• Parmigiano italian sau Grattuggiato vegan

Pentru aluatul de paste:
• 320 g făină de grau speltă albă
• 2 prafuri de sare
• ½ linguriță de turmeric
• 140 ml apă
• 2 linguri de ulei de măsline

 

Preparation
  1. Amestecați făina, sarea și turmericul într-un bol și formați o adâncitură în mijloc. Turnați apa și uleiul, apoi frământați până obțineți un aluat neted, elastic, dar nu prea moale.
  2. Acoperiți aluatul și lăsați-l să se odihnească la temperatura camerei timp de aproximativ 30 de minute.
  3. Împărțiți aluatul în 4 porții și întindeți-le în fâșii subțiri cu ajutorul unei mașini de făcut paste. Tăiați fâșiile pe jumătate și formați tagliatellele.
  4. Fierbeți pastele în apă clocotită până când se ridică la suprafață (va dura mai puțin decât în cazul pastelor uscate).
  5. Între timp, încălziți sosul bolognez timp de aproximativ 2 minute.
  6. Scurgeți pastele și serviți-le cu sosul cald.

Poftă bună!

Distribuie sau imprimă această rețetă

Inspiră-te din rețetele noastre
cu Sosuri regionale pentru paste

Other recete

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits