
Spaghete picante cu roșii, ton și capere
Mâncare principală
Peşte
Mediu
30
4 porții porții
ingredients
• 1 cutie de sos pentru paste Cirio Calabria
• 160 g roșii CIRIO cherry
• 400 g spaghete (sau linguine)
• 160 g ton proaspăt (sau din conservă)
• 100 g măsline negre
• Sare
• Frunze proaspete de busuioc
Preparation
- Încălziți puțin ulei de măsline într-o tigaie și adăugați tonul și măslinele negre.
- Gătiți până când tonul este complet făcut, apoi adăugați sosul Cirio, roșiile cherry și sare după gust. Lăsați să fiarbă ușor timp de aproximativ 5 minute.
- Între timp, fierbeți spaghetele în apă clocotită cu sare.
- Scurgeți pastele, amestecați-le cu sosul și decorați cu frunze proaspete de busuioc.
Poftă bună!