
Rulouri de carne de vită cu mazăre
Garnitură
Carne
Greu
50 min
4 porții
ingredients
390 gr CIRIO Polpa Fine (roșii cuburi, tăiate mărunt) cu usturoi și ceapă
400 gr CIRIO Piselli
12 felii de carne de vită
12 felii de șuncă crud-uscată
100 gr brânză provolone
ulei de măsline extravirgin sare
piper
oregano
Preparation
- Se creează rulourile bătând fiecare felie de carne de vită, se adaugă felia de șuncă crud-uscată și brânza provolone rasă
- Se rulează și se înfige cu un băț de bambus
- Se rumenește rapid rulada în puțin ulei, se adaugă roșiile Cirio cuburi cu usturoi, se gătește câteva minute și se condimentează cu sare
- Între timp, într-o altă tigaie, se călește mazărea scursă într-o lingură de ulei, timp de aproximativ 3/4 minute și se pune piper după gust
- Pe o farfurie întinsă se servesc 3 rulouri cu mazărea alături și se asezonează cu puțin oregano.