Sari la conținutul principalSari la subsol

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/cirio1856/www/cirio1856-ro/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 2

Warning: Undefined variable $site in /home/cirio1856/www/cirio1856-ro/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 52

Am observat că regiunea dvs. nu este Română. CLICK AICI pentru a merge pe site. Continuați pe acest site prin închiderea acestui banner.

Close Banner language
Produse
Roșii
Legume
Mâncăruri gata preparate
Ecologic
Pentru profesioniști

Rulouri de carne de vită cu mazăre

fel

Garnitură

tipologie de rețeteCarne

dificultate

Greu

timp de pregătire

50 min

porții

4 porții

ingredients

390 gr CIRIO Polpa Fine (roșii cuburi, tăiate mărunt) cu usturoi și ceapă

400 gr CIRIO Piselli

12 felii de carne de vită

12 felii de șuncă crud-uscată

 

100 gr brânză provolone

ulei de măsline extravirgin sare

piper

oregano

Preparation
  1. Se creează rulourile bătând fiecare felie de carne de vită, se adaugă felia de șuncă crud-uscată și brânza provolone rasă
  2. Se rulează și se înfige cu un băț de bambus
  3. Se rumenește rapid rulada în puțin ulei, se adaugă roșiile Cirio cuburi cu usturoi, se gătește câteva minute și se condimentează cu sare
  4. Între timp, într-o altă tigaie, se călește mazărea scursă într-o lingură de ulei, timp de aproximativ 3/4 minute și se pune piper după gust
  5. Pe o farfurie întinsă se servesc 3 rulouri cu mazărea alături și se asezonează cu puțin oregano.
Distribuie sau imprimă această rețetă

Inspiră-te din rețetele noastre
cu Mazăre verde boabe