
Risotto cu roșii și mazăre
Mâncare principală
Vegetariană
Mediu
35 min
4 porții
ingredients
400 gr CIRIO Polpa
200 gr CIRIO Piselli
360 gr orez Arborio
1 cățel de usturoi
½ ceapă roșie
3 ml ulei de măsline extravirgin
brânză Parmezan ras
sare
Preparation
- Se pune o cratiță mare la foc mediu, se încinge uleiul și se adaugă ceapa tocată mărunt și un cățel de usturoi întreg
- Se adaugă Cirio mazărea și se rumenește, aproximativ 5 minute
- Se adaugă roșiile și sarea. Se reduce flacăra la mic și se gătește timp de 15-20 de minute
- Într-o cratiță separată, se aduc la fierbere 4 căni de apă
- Se adaugă orezul și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 15-20 de minute
- Se scoate orezul și se adaugă în sos
- Se amestecă la foc mic timp de 1-2 minute.
- Se servește cu parmezan ras.