
Quiche cu legume și somon
Aperitiv
Peşte
Uşor
30 min
4 porții
ingredients
50g făină - 25g unt
1 conservă Cirio 5 cereale cu linte
2 ouă
200ml smântână de gătit
50g somon afumat
2 linguri de parmezan răzuit
1 foie de aluat de patiserie
Ulei de măsline extra virgin
Nucsoară
Sare & piper
Preparation
- • Într-un castron se bat ouăle cu smântâna și parmezanul, se adaugă somonul tăiat fâșii, un praf de nucsoară, sare și piper.
- • Între timp, se scurg cele 5 cereale cu linte de la Cirio.
- • Se tapetează 2 forme late și joase cu foietaj și se introduc la cuptor pentru 10 minute, apoi se lasă la racit.
- Dupa ce s-a răcit baza de tartă, se adauga amestecul de ouă și cerealele Cirio scurse foarte bine.
- Se distribuie compoziția astfel încât să acopere toată suprafața și se introduce la cuptor la 180°C timp de 20 minute.