Sari la conținutul principalSari la subsol

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/cirio1856/www/cirio1856-ro/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 2

Warning: Undefined variable $site in /home/cirio1856/www/cirio1856-ro/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 52

Am observat că regiunea dvs. nu este Română. CLICK AICI pentru a merge pe site. Continuați pe acest site prin închiderea acestui banner.

Close Banner language
Produse
Roșii
Legume
Mâncăruri gata preparate
Ecologic
Pentru profesioniști

Lumaconi with lentils Ragu

fel

Mâncare principală

tipologie de rețeteVegetariană

dificultate

Uşor

timp de pregătire

90 min

porții

4 porții

ingredients

700 g CIRIO Passata Rustica
400 g CIRIO Lenticchie
1 morcov

¼ ceapă

480 ml apă la temperatura camerei

1 tulpină de țelină

 

½ praz

75 ml ulei extravirgin

320 gr paste integrale/gnocchi

sare

Preparation
  1. Se încălzește uleiul extravirgin într-o tigaie
  2. Se adaugă prazul, morcovii și țelina tăiate cubulețe
  3. Se gătește Cirio lintea timp de câteva minute, se amestecă în continuare și se adaugă sare
  4. Se toarnă uleiul extravirgin într-o cratiță și ceapa tăiată mărunt
  5. Se rumenește și se toarnă Cirio Passata Rustica (roșii zdrobite)
  6. Se amestecă și se adaugă ceapa și sare
  7. Se lasă să fiarbă ușor timp de cel puțin 1 oră, lăsând capacul întredeschis și adăugând apă puțin câte puțin
  8. Se adaugă Cirio lintea gătită mai devreme
  9. Se continuă fierberea la foc mic timp de câteva minute, lăsând capacul întredeschis
  10. Se fierb pastele, se scurg și se adaugă sosul ragu
  11. Se servește pe o farfurie.
Distribuie sau imprimă această rețetă

Inspiră-te din rețetele noastre
cu Roșii pasate Rustica