
Lumaconi with lentils Ragu
Mâncare principală
Vegetariană
Uşor
90 min
4 porții
ingredients
700 g CIRIO Passata Rustica
400 g CIRIO Lenticchie
1 morcov
¼ ceapă
480 ml apă la temperatura camerei
1 tulpină de țelină
½ praz
75 ml ulei extravirgin
320 gr paste integrale/gnocchi
sare
Preparation
- Se încălzește uleiul extravirgin într-o tigaie
- Se adaugă prazul, morcovii și țelina tăiate cubulețe
- Se gătește Cirio lintea timp de câteva minute, se amestecă în continuare și se adaugă sare
- Se toarnă uleiul extravirgin într-o cratiță și ceapa tăiată mărunt
- Se rumenește și se toarnă Cirio Passata Rustica (roșii zdrobite)
- Se amestecă și se adaugă ceapa și sare
- Se lasă să fiarbă ușor timp de cel puțin 1 oră, lăsând capacul întredeschis și adăugând apă puțin câte puțin
- Se adaugă Cirio lintea gătită mai devreme
- Se continuă fierberea la foc mic timp de câteva minute, lăsând capacul întredeschis
- Se fierb pastele, se scurg și se adaugă sosul ragu
- Se servește pe o farfurie.