Sari la conținutul principalSari la subsol

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/cirio1856/www/cirio1856-ro/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 2

Warning: Undefined variable $site in /home/cirio1856/www/cirio1856-ro/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 52

Am observat că regiunea dvs. nu este Română. CLICK AICI pentru a merge pe site. Continuați pe acest site prin închiderea acestui banner.

Close Banner language
Produse
Roșii
Legume
Mâncăruri gata preparate
Ecologic
Pentru profesioniști

Mămăligă vegană cu sos Bolognese

fel

Mâncare principală

tipologie de rețeteVegetariană

dificultate

Mediu

timp de pregătire

30

porții

4 porții porții

ingredients
  • 400 g sos pentru paste Cirio Bologna (vegan)
  • 500 g mălai pentru mămăligă
  • 2 l apă
  • 2 crenguțe de rozmarin
  • Sare, după gust
  • 1 lingură ulei de masline

 

Preparation
  1. Aduceți la fierbere o oală cu apă sărată, adăugați mălaiul și fierbeți mămăliga timp de 30 de minute, amestecând din când în când ca să nu se prindă.
  2. După ce este gata, adăugați uleiul de măsline și amestecați încă 3 minute.
  3. Între timp, încălziți sosul Cirio Bologna timp de aproximativ 2 minute.
  4. Împarțiți mămăliga în boluri individuale și pune deasupra fiecărei porții câte 3 linguri de sos.

Poftă bună!

Distribuie sau imprimă această rețetă

Inspiră-te din rețetele noastre
cu Sosuri regionale pentru paste