Sari la conținutul principalSari la subsol

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/cirio1856/www/cirio1856-ro/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 2

Warning: Undefined variable $site in /home/cirio1856/www/cirio1856-ro/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 52

Am observat că regiunea dvs. nu este Română. CLICK AICI pentru a merge pe site. Continuați pe acest site prin închiderea acestui banner.

Close Banner language
Produse
Roșii
Legume
Mâncăruri gata preparate
Ecologic
Pentru profesioniști

Lasagna cu sos Bolognese

fel

Mâncare principală

tipologie de rețeteVegetariană

dificultate

Mediu

timp de pregătire

30

porții

4 porții porții

ingredients

• 400 g foi de lasagna
2 cutii de sos pentru paste Cirio Bologna (vegan)
• Sos bechamel
• 6 linguri de parmezan ras

 

Preparation
  1. Pregătiți sosul bechamel (sau folosiți unul gata preparat).
  2. Într-o tavă de copt, întindeți un strat de sos bechamel cu o lingură mare, adăugați două linguri de sos vegan Cirio Bologna și puțin parmezan ras, apoi așezați primul strat de foi de lasagna deasupra.
  3. Repetați procesul până când terminați toate foile de lasagna (ideal ar fi să aveți 5 straturi). Nu uitați să acoperiți și marginile, ca să evitați ca pastele să se usuce în timpul coacerii.
  4. Coaceți în cuptor la 200 °C timp de 30 de minute.
  5. După ce este gata, scoateți tava din cuptor.
  6. Lăsați lasagna să se odihnească aproximativ zece minute, apoi tăiați-o în 4 porții și serviți.

Poftă bună!

Distribuie sau imprimă această rețetă

Inspiră-te din rețetele noastre
cu Sosuri regionale pentru paste