
Lasagna cu sos Bolognese
Mâncare principală
Vegetariană
Mediu
30
4 porții porții
ingredients
• 400 g foi de lasagna
• 2 cutii de sos pentru paste Cirio Bologna (vegan)
• Sos bechamel
• 6 linguri de parmezan ras
Preparation
- Pregătiți sosul bechamel (sau folosiți unul gata preparat).
- Într-o tavă de copt, întindeți un strat de sos bechamel cu o lingură mare, adăugați două linguri de sos vegan Cirio Bologna și puțin parmezan ras, apoi așezați primul strat de foi de lasagna deasupra.
- Repetați procesul până când terminați toate foile de lasagna (ideal ar fi să aveți 5 straturi). Nu uitați să acoperiți și marginile, ca să evitați ca pastele să se usuce în timpul coacerii.
- Coaceți în cuptor la 200 °C timp de 30 de minute.
- După ce este gata, scoateți tava din cuptor.
- Lăsați lasagna să se odihnească aproximativ zece minute, apoi tăiați-o în 4 porții și serviți.
Poftă bună!