
Iahnie de fasole cu sos de roșii
Mâncare principală
Vegetariană
Mediu
120 min
4 porții
ingredients
400 gr CIRIO Polpa
200 gr CIRIO Fasole Cannellini
2 linguri ulei de măsline,
4 căței de usturoi
1 ceapă
1 ardei gras verde sau galben
4 lingurițe boia dulce
1 sfert linguriță boia iute
1 jumătate linguriță chimen măcinat
sare și piper după gust
pătrunjel verde
Preparation
- În ulei de măsline călim ceapa până devine puțin sticloasă.
- Adăugăm celelalte legume tocate mărunt și le lăsăm să se călească puțin.
- Adăugăm conserva de roșii Cirio împreună cu o cănuță de apă caldă, tot acum adăugăm și condimentele. Lăsăm totul să fiarbă până ce sosul obținut scade puțin si se leagă.
- Trecem totul printr-o sită apoi punem totul într-un blender și pasăm până obținem o cremă faină.
- În pasul următor punem sosul împreună cu fasolica deja fiartă într-o tigaie încăpătoare și le mai ținem puțin la foc potrivit, până ce ajung toate la aceeași temperatură. Acum putem adăuga usturoiul și pătrunjelul mărunțit.
- Ne bucurăm împreună cu familia sau prietenii de o fasole minunată gătită cu Cirio.