Sari la conținutul principalSari la subsol

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/cirio1856/www/cirio1856-ro/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 2

Warning: Undefined variable $site in /home/cirio1856/www/cirio1856-ro/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 52

Am observat că regiunea dvs. nu este Română. CLICK AICI pentru a merge pe site. Continuați pe acest site prin închiderea acestui banner.

Close Banner language
Produse
Roșii
Legume
Mâncăruri gata preparate
Ecologic
Pentru profesioniști

Iahnie de fasole cu sos de roșii

fel

Mâncare principală

tipologie de rețeteVegetariană

dificultate

Mediu

timp de pregătire

120 min

porții

4 porții

ingredients

400 gr CIRIO Polpa

200 gr CIRIO Fasole Cannellini

2 linguri ulei de măsline,

4 căței de usturoi

1 ceapă

 

1 ardei gras verde sau galben

4 lingurițe boia dulce

1 sfert linguriță boia iute

1 jumătate linguriță chimen măcinat

sare și piper după gust

pătrunjel verde

Preparation
  1. În ulei de măsline călim ceapa până devine puțin sticloasă.
  2. Adăugăm celelalte legume tocate mărunt și le lăsăm să se călească puțin.
  3. Adăugăm conserva de roșii Cirio împreună cu o cănuță de apă caldă, tot acum adăugăm și condimentele. Lăsăm totul să fiarbă până ce sosul obținut scade puțin si se leagă.
  4. Trecem totul printr-o sită apoi punem totul într-un blender și pasăm până obținem o cremă faină.
  5. În pasul următor punem sosul împreună cu fasolica deja fiartă într-o tigaie încăpătoare și le mai ținem puțin la foc potrivit, până ce ajung toate la aceeași temperatură. Acum putem adăuga usturoiul și pătrunjelul mărunțit.
  6. Ne bucurăm împreună cu familia sau prietenii de o fasole minunată gătită cu Cirio.
Distribuie sau imprimă această rețetă

Inspiră-te din rețetele noastre
cu Roșii cuburi