
Gofre cu tartar de legume și roșii
Incepator
Vegetariană
Uşor
40 min
4 porții
ingredients
50 gr CIRIO Pelati
30 g din sosul lor
800 gr CIRIO Ceci
200 gr făină de orez
400 gr conopidă
(3 conopide de culori diferite)
10 g drojdie uscată
2 portocale
apă
ulei de măsline extravirgin
sare și piper negru
Preparation
- Într-un castron se toarnă făina de orez, drojdia uscată, roșiile decojite și sosul
- Se frământă adăugând apă încet, până când se obține un amestec solid
- Se întinde aluatul cu ajutorul unui sucitor între două foi de hârtie de cuptor pentru a obține foi de câțiva centimetri grosime
- Se folosește o cană pentru a face câteva discuri și se pun pe o farfurie, se acoperă cu un prosop și se lasă deoparte timp de 20 de minute
- Porniți cuptorul și gătiți la 160° C timp de 10 minute
- Cu un cuțit ascuțit se taie mărunt năutul, scurs mai devreme și conopida
- Se curăță portocala de coajă și se îndepărtează pielița albă și cea interioară
- Tăiați roșiile prunișoare decojite în segmente mici
- Se iau toate ingredientele tăiate mai devreme și se pun într-un bol
- Se asezonează cu ulei, sare și piper.