Sari la conținutul principalSari la subsol

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/cirio1856/www/cirio1856-ro/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 2

Warning: Undefined variable $site in /home/cirio1856/www/cirio1856-ro/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 52

Am observat că regiunea dvs. nu este Română. CLICK AICI pentru a merge pe site. Continuați pe acest site prin închiderea acestui banner.

Close Banner language
Produse
Roșii
Legume
Mâncăruri gata preparate
Ecologic
Pentru profesioniști

Gofre cu tartar de legume și roșii

fel

Incepator

tipologie de rețeteVegetariană

dificultate

Uşor

timp de pregătire

40 min

porții

4 porții

ingredients

50 gr CIRIO Pelati

30 g din sosul lor

800 gr CIRIO Ceci

200 gr făină de orez

400 gr conopidă

(3 conopide de culori diferite)

 

 

10 g drojdie uscată

2 portocale

apă

ulei de măsline extravirgin

sare și piper negru

Preparation
  1. Într-un castron se toarnă făina de orez, drojdia uscată, roșiile decojite și sosul
  2. Se frământă adăugând apă încet, până când se obține un amestec solid
  3. Se întinde aluatul cu ajutorul unui sucitor între două foi de hârtie de cuptor pentru a obține foi de câțiva centimetri grosime
  4. Se folosește o cană pentru a face câteva discuri și se pun pe o farfurie, se acoperă cu un prosop și se lasă deoparte timp de 20 de minute
  5. Porniți cuptorul și gătiți la 160° C timp de 10 minute
  6. Cu un cuțit ascuțit se taie mărunt năutul, scurs mai devreme și conopida
  7. Se curăță portocala de coajă și se îndepărtează pielița albă și cea interioară
  8. Tăiați roșiile prunișoare decojite în segmente mici
  9. Se iau toate ingredientele tăiate mai devreme și se pun într-un bol
  10. Se asezonează cu ulei, sare și piper.

Distribuie sau imprimă această rețetă

Inspiră-te din rețetele noastre
cu Sosuri regionale pentru paste