Am observat că regiunea dvs. nu este Română. CLICK AICI pentru a merge pe EN site. Continuați pe acest site prin închiderea acestui banner.

Produse
Roșii
Legume
Mâncăruri gata preparate
Ecologic
Pentru profesioniști

Cotlete de miel cu sos

Garnitură

Carne

Mediu

50 min

4 porții

ingredients

680 g CIRIO Polpa

1 kg cotlete de miel

2 pahare de vin alb
200 ml de smântână proaspătă

2 căței de usturoi

ulei de măsline extravirgin salvie

rozmarin

cimbru

sare

piper

Preparation
  1. Se amestecă rozmarinul, salvia și doi căței de usturoi cu sare și piper într-un castron
  2. Se pun cotletele într-o tavă de copt, se separă roșiile cuburi de sucul lor și se păstrează „pulpa” pentru mai târziu.
  3. Se adaugă roșiile cuburi și se presară amestecul de ierburi aromate înmuiate în ulei de măsline și se lasă 30 de minute la marinat
  4. Se preîncălzește cuptorul la aproximativ 190° și se coc cotletele de miel. Când sunt bine rumenite, se scot din cuptor și se spală cu vin alb
  5. Se pun din nou cotletele în cuptor pentru câteva minute adăugând pulpa de roșii. Se coc în continuare în cuptor întorcându-le frecvent până când apar foarte rumenite, apoi se scot.
  6. Se amestecă sosul rămas cu smântână proaspătă, se pun costițele în acest sos și se servesc. Poftă bună!
Distribuie sau imprimă această rețetă

Inspiră-te din rețetele noastre
cu Roșii cuburi

Other recete

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits