Am observat că regiunea dvs. nu este Română. CLICK AICI pentru a merge pe ZH site. Continuați pe acest site prin închiderea acestui banner.

Produse
Roșii
Legume
Mâncăruri gata preparate
Ecologic
Pentru profesioniști

Tarte Tatin cu confit de roșii cherry și busuioc

Mâncare principală

Vegetariană

Mediu

30

4 porții porții

ingredients

400 g roșii cherry Cirio
• 2–3 cepe roșii dulci
200 g Sos Cirio Pasta Genova
• 40 g zahăr
• 1 foaie de aluat tip foietaj
• Vin alb
• Ulei de măsline extra virgin

 

Preparation
  1. Tamponați roșiile cherry cu un prosop de hârtie și sotați-le împreună cu jumătate din cantitatea de zahăr și 2/3 lingură de ulei de măsline.
  2. Între timp, tocați fin ceapa și caramelizați-o cu restul de zahăr, 2–3 linguri de ulei de măsline și un strop de vin alb.
  3. Amestecați roșiile cu ceapa caramelizată și împărțiți compoziția în 4 forme mici pentru copt.
  4. Adăugați câte o lingură de sos Cirio Genova peste fiecare porție.
  5. Acoperiți fiecare formă cu o bucată de aluat foietaj.
  6. Coaceți în cuptor la 200 °C timp de 20 de minute.
  7. Scoateți tartele din cuptor, răsturnați-le cu grijă și îndepărtați-le din forme.

Poftă bună!

Distribuie sau imprimă această rețetă

Inspiră-te din rețetele noastre
cu Sosuri regionale pentru paste

Other recete

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits