Welcome to Cirio International

Please, choose your country

ITALY
Autentico Italiano dal 1856

Politica de confidențialitate

Articolul 13 din L.D. n.196/2003

Politica de confidențialitate

Dragi vizitatori,

Conform Articolului 13 al legii 196/2003, datele pe care ni le furnizați sau care ajung în posesia Conserve Italia sunt filtrate prin mijloace electronice și ne-electronice și vor fi folosite exclusiv pentru a răspunde solicitărilor dumneavoastră.

Pe parcursul acestui proces, datele dumneavoastră personale pot fi accesate de către personalul nostru administrativ și tehnic, precum și de alți prestatori de servicii. Datele dumneavoastră personale nu vor fi niciodată făcute publice.

Trimiterea mesajului către compania noastră reprezintă consimțământul în procesarea informațiilor dumneavoastră personale cu scopul de a răspunde solicitărilor, conform articolului 23 al legii 196/2003.

reamintim că puteti oricând să beneficiați de prevederile Articolului 7 al Legii 196/2003, în baza căruia puteți avea acces la datele personale, puteți cere corectarea, actualizarea sau ștergerea informațiilor dumneavoastră din baza noastră de date. În acest sens, vă rugăm să trimiteți o notificare în atenția Conserve Italia – societate în cooperativă, situată pe strada Paolo Poggi, 11, 40068 San Lazzaro di Savena (BO).