Welcome to Cirio International

Please, choose your country

ITALY
Autentico Italiano dal 1856

DOMENIILE NOASTRE AGRICOLE

De la cultivare, pâna la consum

Calitatea

Calitatea conservelor Cirio se datorează proprietăților exceptionale ale materiilor prime proaspete 100% italiene și îngrijirii deosebite acordate pe parcursul procesului de cultivare, cules, prelucrare și ambalare.

Controalele de calitate sunt efectuate în conformitate cu Sistemul de Asigurare a Calității, iar pe parcursul întregului proces de producție se realizează analize riguroase; de la eșantioanele prelevate de pe câmpuri înainte de recoltă, cele prelevate la sosirea în fabrică, și până la produsul finit. Astfel realizăm monitorizarea “de la însămânțare, până la consum”.

Pentru a garanta calitatea, Grupul nostru deține chiar Teraseed, o companie dedicată semințelor industriale, ideale pentru o agricultură performantă.

Angajăm agronomi avansați pentru a monitoriza zilnic cultura pe parcursul recoltării, iar laboratoarele de Cercetare-Dezvoltare colaborează îndeaproape cu Universitățile Internaționale, pentru a prezenta datele științifice la conferințe din întreaga lume.

Astfel Conserve Italia este poziționat ca un expert în industria agricolă și cea producătoare, respectat la nivel internațional.

Imagini

Video

Agricultorii noștri

Punctul forte al lui Cirio este în special baza sa socială: peste 14500 membri agricultori grupați în 51 cooperative mari, care cultivă fructe și legume pe întreg teritoriul italian.

Structura Cooperativei presupune întregul angajament al agricultorilor implicați și asigură trasabilitatea deplină a tuturor produselor, pentru a oferi cea mai înaltă calitate consumatorilor finali. În ciuda dimensiunilor uriașe, este un sistem agricol tradițional format din oameni și valori, respect față de natură și apreciere pentru darurile sale. Chiar și astăzi, toate produsele Cirio sunt cultivate în armonie cu anotimpurile, pentru a aduce ceea ce este mai bun ca gust, prospețime și siguranță pe mesele dvs.

 De la alegerea semințelor, strict fără organisme modificate genetic și selectate cu grijă de către agronomii nostri, până la cultivarea prin metode de “Producție Integrată” pentru a minimiza aditivii, fiecare pas al procesului se află sub control.


Procesare în 24 de ore

Roșiile, în special cele verzi proaspăt-recoltate sunt extrem de perisabile: atunci când sunt culese, trebuie conservate în decursul a câteva ore, pentru a preveni riscul fermentării.

Toate etapele de producție sunt monitorizate în mod constant: temperaturile de pasteurizare, greutățile, etanșarea sigiliilor containerelor, precum și caracteristicile fizice și chimice ale produselor finite.

Cele 10 fabrici din Italia sunt localizate la distanțe de maxim 50 km față de terenurile agricole, pentru a fi procesate proaspete până la 24h pe timpul campaniei din vară.

De asemenea, unitățile de producție Cirio trebuie să protejeze mediul înconjurător pentru a îndeplini cerințele celor mai recunoscute certificări, iar compania investește și auditează în mod constant fabricile și mentenanța lor.