Welcome to Cirio International

Please, choose your country

ITALY
Autentico Italiano dal 1856

DESPRE NOI

Conserve Italia

Grupul Conserve Italia

Grupul Conserve Italia este o importantă societate Cooperativă Agricolă din Italia, ce reunește peste 14.500 fermieri, reprezentând una dintre cele mai mari companii în domeniul agriculturii și alimentației.

În fiecare an, Conserve Italia procesează peste 650.000 tone de produse alimentare: fructe, legume și roșii ce sunt cultivate pe o suprafață de peste 25.000 hectare.

Cooperativa este lider de piață pe segmentul produselor preparate din roșii, al legumelor, fructelor la cutie și răcoritoarelor (sucuri de fructe și nectaruri), misiunea sa fiind aceea de a “Crește valoarea adaugată  a fructelor și legumelor crescute de către membrii asociației”.

Controalele riguroase de calitate efectuate la nivelul fiecărui segment al canalului de distribuție, asigură livrarea unor produse de înaltă calitate. Totodata, Conserve Italia este foarte atentă la impactul său asupra mediului, energia eoliană fiind folosită într-o bună măsură pentru a susține activitatea companiei.

La aceste lucruri ne referim, atunci când spunem că suntem un “lider al naturii”. 

Brand și Financiar

Cu o cifră de afaceri de peste 1 miliard EUR (2014), Conserve Italia Group este liderul necontestat în domeniul său de activitate. Peste 1 milion de tone de produse finite sunt ambalate în cele 10 fabrici ale companiei.

Compania are peste 1.800 de angajați full-time și alți 1.300 de angajați ce lucreaza sezonier, în perioada culesului și a procesării.

Aproximativ 65% din produsele noastre sunt vândute în Italia, restul de 35% fiind exportate în Europa și nu numai. Suntem totodată un mare contractor al P.L., datorită încrederii pe care o au clienții importanți din întreaga lume.

Brand-urile principale ale grupului Conserve Italia: 

 

 

 

 

Cifra de afaceri în funcție de tipologia de produse                      Cifra de afaceri produse de brand vs. mărci proprii 

                    

 

 
 

Rețea Logistică

Conserve Italia dispune de o rețea logistică internațională ce facilitează distribuția produselor, garantând o livrare eficientă din punct de vedere al costului.

Centrele de distribuție sunt poziționate în imediata apropiere a fabricilor, de unde marfa este trimisă imediat în Italia și Europa folosind toate tipurile de transport: rutier, feroviar și naval.

Scopul nostru este acela de a administra eficient comenzile și a reduce timpul necesar distribuției a peste 3500 de produse diferite.