Welcome to Cirio International

Please, choose your country

ITALY
Autentico Italiano dal 1856

DESPRE NOI

Cirio Nature's Leader

Autentic Italian

Bucătăria italiană este una dintre cele mai vechi și mai adorate din lume, iar unele mâncăruri îndrăgite și astăzi peste tot, precum mămăliga, rămân aproape neschimbate față de preparatele consumate de către soldații romani, în urmă cu aproximativ 2.000 de ani.

Aduse inițial din America de către exploratorii europeni, roșiile - cherry sau „merele de aur”, au prosperat în climatul Italiei și au evoluat rapid, devenind un ingredient comun și vital în mesele zilnice gătite de către italieni.

 

CIRIO - GUSTUL ITALIEI PENTRU ”PASIONAȚII DE TOMATE”

Importanța tomatelor în bucătăria italiană este incontestabilă. Aducând versatilitate, culoare vibrantă intensă și aromă puternică, îmbogățește astfel multe preparate, care încă se bucură de popularitate la nivel global.În cele mai selecte restaurante, acasă sau în gospodării, nici un alt produs nu a definit bucătăria italiană mai bine decât tomatele, iar Cirio este expert în domeniu.

Fiind brandul ales de către ”pasionații de tomate”, prin pasiunea și dedicarea sa, Cirio depășește cerințele și așteptările bucătarilor profesioniști și gospodăriilor, aducând gustul autentic al Italiei în orice rețetă.