Welcome to Cirio International

Please, choose your country

ITALY
Autentico Italiano dal 1856

ABOUT US

Cirio Nature's Leader

Autentic Italian

Bucătăria italiană este una dintre cele mai vechi și mai adorate din lume, iar unele dintre preparatele indrăgite astăzi peste tot, precum mămăliga, rămân aproape neschimbate față de cele preparate inițial pentru soldații romani în urmă cu aproximativ 2000 de ani.
Aduse inițial din America de către exploratorii europeni, roșiile - cherry sau „merele de aur” au prosperat în climatul Italiei și au evoluat rapid, devenind un ingredient comun și foarte vital în mesele zilnice gătite de către italieni. 

 

CIRIO - GUSTUL ITALIEI PENTRU ”PASIONAȚII DE TOMATE"
Importanța tomatelor în bucătăria italiană este incontestabilă. Aducând versatilitate, culoare vibrantă intensă și aromă puternică, îmbogățind astfel multe feluri de mâncare care se bucură încă de popularitate la nivel global - atât în cele mai selecte restaurante, cât și acasă, în gospodării - nici un alt produs nu a definit bucătăria italiană mai bine decât tomatele, iar Cirio este expert în domeniu.
Fiind brandul ales de către ”pasionații de tomate”, prin pasiunea și dedicarea sa, Cirio depășește cerințele și așteptările bucătarilor profesioniști și gospodăriilor, aducând gustul autentic al Italiei în orice rețetă.